Restauranginredning en passion som genomsyrar resultatet

Vårt hantverk har en inriktning på restaurangsnickeri och restauranginredning, vår målsättning är att hantverksmässigt arbeta  med effektiva tillverkningsmetoder. Vår strävan är att arbeta med material med liten eller ingen miljöpåverkan. Restauranginredning är något som ligger oss varmt om hjärtat kontakta oss för att prata hantverk i världsklass. Vi har sysselsatt oss med restauranginredningar sedan 1973 detta har gett oss en erfarenhet som talar sitt klarsynta språk.

Nedan listade restauranger präglas av vår inredning.

Restaurang Sturehof
Bardiskar,soffor,möbler,dörrar samt Oktagonen.
Taverna-Brillo,Hela inredningen utom kyldiskar och belysning.
Teatergrillens-BAR.
Luzette-Inredningen, Järnvägsrestaurangen
Stadshuskällaren
Restaurang AG – Bardiskar,bord, soffor,ekdörrar,serveringsmöbler
Vasamuseet – 3 st kassakiosker, infodisk
Ekportar- bl.a Strandvägen 1
Kaknästornets restaurang- bardisk
Receptionsdiskar och kontorsinredningar

Vi startade vår snickerifirma år 1973 som en enskild firma. Vår huvudsakliga verksamhet ligger i ROT-sektorn. År 1977 tog vi över en snickeriverkstad på Frejgatan 103 i Vasastan, det var då Janax Snickeri AB bildades. Inriktningen gick då snabbt över till restaurang och storköksinredningar. Vi började leverera storkök och restauranginredning leveranserna gick främst till vägkrogar, hotellrestauranger och personalrestauranger. År 1984 växte vi ur vår snickeriverkstad i Vasastan och flyttade istället till Cigarrvägen 16 i Hökarängen. Materialet från TRÄ ligger i grund för våra ansvarsfulla leveranser tillhörande god och rätt kvalitet.

Vår kompetens inom restauranginredningar får din restaurang att nå nya höjder

restauranginredning

Nöjda kunder vi utfört restauranginredningar för

Vi sköter inredningen till restauranger till storkök och detta är våran specialitet. I Stockholm hittar du en hel del restauranger som har givit oss uppdrag för att skapa deras hantverksmässiga inredning. Referenslistan är lång och består bland annat av tillverkning av soffor, bardiskar olika typer av dörrar, möbler och mycket mer. Våra produkter håller högsta kvalitet och är tillverkat med stor omsorg, efter dina behov.

Vår restauranginredning kan erbjuda dig så mycket mer än vad massproducerade varor kan. Eftersom vårt arbete syns i flertalet restauranger runt om i Stockholm, är det relativt enkelt att bilda sig en uppfattning av vad som kan åstadkommas utav våra hantverkare. Vår kompetens inom restauranginredning har byggt atmosfäriska lokaler som inger en härlig stämning. Kanske har du ätit middag på någon av restaurangerna, om inte bör du definitivt kika in inne på Taverna Brillo, Stadshuskällaren, Restaurang Sturehof, Luzette och Kaknästornets restaurang och fler därtill! Se vad Janax Snickeri kan åstadkomma!

Vår restauranginredning har sina fördelar

Fördelarna med att välja skräddarsydd restauranginredning  framför massproduktion är många! Vi på Janax skapar precis den restaurangen  som du är ute efter. En restaurang ska kännas unik, trevlig och ha en skön atmosfär. Har du en stressig och oplanerad inredning som saknar känsla för design kan enkelt personalens prestationsförmåga och engagemang dras ned ordentligt. Prata med din hantverkare, förklara dina idéer och din vision om hur du vill att ditt kontorslandskap ska se ut. Vad tycker just du är extra viktigt? Vilken känsla vill du ha på restaurangen?  Ta hjälp av vår spetskompetens inom restauranginredning så ser vi till att omvandla din restaurang till något magiskt.

Restaurang Snickeri Janax

Vårt hantverk är något vi är riktigt stolta över. Vår känsla för restaurang snickeri ligger varmt om hjärtat.

Restauranginredning

Vi står för restaurang inredningen för ett flertal innerstads krogar i Stockholm. Om vi gör ett axplock i portföljen finner vi Riche, Sturehof, Taverna-Brillo Restaurang AG.

Specialsnickeri

Vår långa erfarenhet inom specialsnickeri visar tydliga spår på det arbete vi genomför för våra kunder.